Şartlar & Koşullar

RadyoRutin Kullanım Şartları & Gizlilik Sözleşmesi

 

Şirket Bilgileri

Ünvanı: Huzurweb Bilgi Teknolojileri A.Ş. - RadyoRutin

Logo/Çağrı İşareti: RadyoRutin - Çizgi Ötesi Radyo

Yayın Ortamı: Web / Mobil / İnternet

Lisans Tipi: SonicPanel

Yayın Türü: Tematik

Yazışma Adresi: info@radyorutin.com

Telefon: +90 850 304 4375

Faks: +90 850 304 4375

İnternet Adresi: www.radyorutin.com

Şirket, İnternet Sitesi’ni ve/veya İnternet Sitesi’nde yer alan/alacak olan bilgileri, formları, her türlü içeriği ve/veya işbu Kullanım Koşulları’nı dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. İnternet Sitesi’nde sunulan hizmetlerden/bilgilerden yararlanan veya herhangi bir şekilde, herhangi bir amaçla İnternet Sitesi’ne erişim sağlayan üçüncü kişiler ("Kullanıcı"), aşağıdaki kullanım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadırlar.

KULLANIM ŞARTLARI VE GİZLİLİK POLİTİKASI

KULLANIM ŞARTLARI

1. Kullanım kurallarının kabul edilmesi ve kısıtlamalar

Bu web sitesi, ana sayfadan girilebilecek alt siteler dahil olmak üzere RadyoRutin'e  bağlı kuruluşlar, iştirakler ve/veya ilgili kişilerce yayımlanmakta ve korunmaktadır. Siteye giriş yaptığınızda ya da kullandığınızda, herhangi bir sınırlama veya kısıtlama olmaksızın aşağıda yer alan koşullar ile tüm web sitelerinde yer alan ek kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.

Bu site yalnızca kişisel kullanım içindir. Sitede yer alan metinler, görüntüler, işitsel ve videolar da dahil olmak üzere bu siteden kopyalanan hiçbir şeyi, hiçbir iş, ticari veya kamusal amaçla yayamaz, takas edemez, çoğaltamaz, işletemez, dağıtamaz, pazarlayamaz, kiralayamaz, faydalanamaz, değiştiremez, satamaz ya da iletemezsiniz.

İşbu Kullanım Koşulları'nda belirtilen hükümlere uyduğunuz sürece, RadyoRutin size, münhasır olmayan, devredilemeyen ve sınırlı olarak giriş yapma, görüntüleme ve Siteyi kullanma hakkı vermektedir. Sayılan işlemleri yaptığınız takdirde bütün sorumluluğun kendinizde olduğunu kabul etmiş sayılırsınız. Hiçbir şekilde Sitenin işleyişini aksatmayacağınızı ya da aksatmaya teşebbüs etmeyeceğinizi kabul etmiş bulunmaktasınız.

2. Web sitesini kullanımı

Bu Web sitesini kullanırken, aşağıdaki koşullara uymayı baştan kabul etmiş sayılırsınız:

• Suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek ya da yerel, ülke çapında ya da uluslararası düzeyde yasalara ters düşecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, her tür ve şekilde iletim dahil olmak üzere; hiçbir tür yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı bilgi postalamamak ya da iletmemek.

• Bir başkasının gizlilik hakkını, kişisel verilerinin korunması hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen ya da telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları tarafından korunan ya bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlananlar da dahil olmak üzere; sahibinden ya da haklarını elinde tutandan önceden izin almaksızın, başkalarının haklarını çiğneyen ya da ters düşen, hiç bir bilgi, yazılım ya da başka malzeme postalamamak ya da iletmemek.

• Diğer kullanıcılara vermek üzere ve ticari amaçlı veya diğer başka yasal olmayan amaçlar için kullanmak üzere web sitesini kullananların şifre ve kişisel bilgilerini istememek, almamak.

• Bir virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiçbir tür bilgi, yazılım ya da başka bir malzeme postalamamak ya da iletmemek; kullanıcılara istenmeyen e-mail, zincirleme mektup, davetsiz toplu e-mail veya spam göndermemek.

• Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme postalamamak, iletmemek ya da kullanmamak.

Ancak, RadyoRutin, yukarıda sayılan şartlara ve koşullara tamamıyla ya da kısmen uygun olmadığına karar verdiği her tür bilgiyi ve malzemeyi değiştirme, yayınlamayı reddetme ya da yayından kaldırma hakkını ve herhangi bir yasal, idari ya da hükümet isteğine yanıt vermek için her türlü bilgiyi açıklama hakkını her zaman saklı tutar.

İşbu web sitesinde yayınlanan her türlü kullanıcı mesajları, yayınlar ve benzeri eklemeler ilgili kişinin kendi görüşlerini yansıtmakta olup, RadyoRutin bu tür görüş ve fikirlerden sorumlu olmadığı gibi işbu web sitesiyle ilgili hiç bir şikâyeti araştırmak ve sonuçlandırmakla da yükümlü değildir.

radyorutin.com 'da kullanılan üçüncü parti izleme teknolojisi, kullanıcıların bilgisayarlarına çerez (cookie) bırakabilmektedir

Sağlanan teknolojik altyapıda kullanıcıların site üzerindeki tercihleri, reklam gösterimi amacı ile izlenebilmekte ve kullanıcı aktivitelerinin sonucunda ilgili reklamlar gösterilebilmektedir.

3. Sorumluluğun sınırlanması

İhmal de dahil olmak üzere, ancak bununla sınırlanmamak üzere, hiçbir koşulda, RadyoRutin'in, ana ya da tali firmaları ya da ilişkili diğer firmalar; RadyoRutin'in malzemelerinin kullanımından ya da kullanılamamasından kaynaklanabilecek doğrudan, dolaylı, rastlantısal, özel ya da sonuçların yol açabileceği hiçbir zarardan sorumlu değildir.

RadyoRutin, bu paragrafta zikredilen kayıp ve zararların meydana geleceğini veya gelebilecek olma ihtimalini bilmesi veya bilmesinin gerekmesi veya bilebilecek olması halinde dahi sorumlu tutulamayacaktır. Hiç bir şart ve koşul altında, RadyoRutin'in veya kullanıcının, kullanıcı şifre ve hesap bilgilerinin korunmasındaki ihmalinden dolayı meydana gelebilecek hiç bir zarar ve ziyandan sorumlu değildir. Web sitesindeki sponsorların, reklam verenlerin ve üçüncü kişilerin, müştereken veya tek başına kullanımları sonucu, fiillerinden, hata ve ihmallerinden, davranışlarından dolayı RadyoRutin açık bir şekilde hiç bir sorumluluk kabul etmediğini beyan etmektedir RadyoRutin'i  kullanmakla, herhangi bir kullanıcının küçük düşürücü, haysiyet kırıcı, hakaret içeren, ya da yasal olmayan davranışlarından dolayı RadyoRutin'in sorumlu tutulamayacağını baştan kabul etmiş sayılırsınız.

 

 4. Mülkiyet

İşbu sitede yayınlanan veya web sitesi vasıtasıyla erişilebilen ve burada sayılanlarla sınırlı olmamakla beraber; bütün metin, yazı, makale, fotoğraf, görüntü, resim, ses klibi, video, yazılım programı, bilgisayar kodu, toplu halde, işbu web sitesi içeriği RadyoRutin'e ve/veya ona lisans veren veya içerik sağlamaya yetkili kılınan taraflara ait olup, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve yabancı fikri mülkiyet kanunları ve diğer ilgili kanun ve mevzuatın koruması altındadır. Bu korumaya telif hakları da dahildir. Buna ek olarak işbu web sitesi içeriği işleme ve derleme eserlerle ilgili yabancı telif hakları kanunları tarafından da korunmaktadır.

Kullanıcı, web sitesindeki veya web sitesi vasıtasıyla erişilebilen içerikle ilgili telif hakları hususunda ilgili ek bildirim, ihtar ve kısıtlamalara da uymak zorundadır. İşbu akitte açık bir şekilde beyan edilmeyen ve RadyoRutintarafından açık ve yazılı bir izin olmaksızın işbu web sitesinde yapılan herhangi bir kullanım, işleme, temsil, satış, dağıtım, pazarlama, kiralama, temsil suretiyle faydalanma, yayım/yayın, ticaret mevkiine koyma, çoğaltma, değiştirme, çevirme, yayma, tahrifat, kamuya gösterim, sergileme, web sitesine yükleme, internette yayınlama, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, yeniden iletim ve dağıtım veya diğer şekillerde web sitesini veya onun herhangi bir içeriğini bir  bütün olarak veya kısmı bir şekilde kullanmak ve ondan yararlanmak yasaklanmıştır. RadyoRutin, bu paragrafta sayılanlar ile sınırlı olmamak kaydıyla; metin, fotoğraf, görüntü, resim, ses klibi, video, yazılım programı, bilgisayar kodu, toplu halde, işbu web sitesi içeriği ve benzeri unsurlar üzerinde 5846 sayılı FSEK m. 36 anlamında telif haklarını saklı tutmuştur. Belirtilen unsurlar, kaynak gösterilse dahi izin alınmadan kullanılamaz.

 5. Kişisel verilerin elde edilmesi, işlenmesi ve doğruluğu

radyorutin.com üzerinden üyeliği bulunan ve bulunmayan tüm kullanıcılarweb sitesini kişisel nitelikte verilerini paylaşma ihtiyacı olmaksızın ziyaret edebilir. Web ziyaretiniz sırasında herhangi bir kişisel veri mevzuata aykırı olarak toplanmamakta olup, yukarıda sayılanlar da dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, işbu web sitesi üzerinden paylaştıkları tüm kişisel verilerinin RadyoRutin tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde işlenebileceğini kabul ederler. Kullanıcılar, RadyoRutin ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kendi özgür istek ve açık rızaları ile paylaştıklarını, paylaşılan bu verilerin kullanıcının temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, RadyoRutin tarafından işlenebileceğini kabul ederler.

Kullanıcılar, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu doğrultusunda "kişisel verilerin işlenmesi"nin, kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, yurtiçi ve yurtdışındaki üçüncü kişilere aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi kapsadığını bildiklerini ve anladıklarını kabul ederler.

İşbu Kullanım Şartları ile, RadyoRutin ile paylaşmış olduğunuz  kişisel verilerinizin doğru olduğunu, verilerin doğruluğunun ilgili mevzuat açısından önemli olduğunu anladığınızı ve kişisel verileriniz hakkında yapılacak yanlış bilgilendirmeden doğacak sorumluluğun tamamen kendinize ait olacağını kabul etmektesiniz.

RadyoRutin tarafından işbu web sitesinde yayınlanan Gizlilik Haklarınıza ilişkin hükümler saklıdır.

 6. Markaların kullanımı

İşbu web sitesinde üçüncü kişilere ait belirli markaların ve diğer ayırt edici isimlerin ve/veya işaretlerin kullanılması bu kişilerle RadyoRutin'in arasında herhangi bir ilişki olduğu veya aralarında lisans anlaşması olduğu veya RadyoRutin'in söz konusu üçüncü kişilerin mal, hizmet ve işlemlerini onayladığı anlamına gelmez. RadyoRutin veya fikri mülkiyet sahibi, ilgili üçüncü kişilerin yazılı izni olmadıkça işbu web sitesi içeriğindeki hiç bir şey kullanıcıya, RadyoRutin veya üçüncü kişilere ait marka, ayırt edici isimler ve işaretler, logo ve tasarımlar ve benzeri fikri mülkiyet hakları üzerinde herhangi bir kullanım hakkı veya lisans vermez.

 7. Son Bulma

Bu anlaşma, RadyoRutin tarafından, herhangi bir anda, önceden uyarı yapılmaksızın bitirilinceye kadar geçerlidir. Son bulma durumunda, erişim sağlanan alanlara erişme yetkiniz artık yoktur ve bu alanlardan bilgisayarınıza indirdiğiniz(Podcast Vs..) malzemelerle ilgili size getirilen kısıtlamalar ve bu anlaşmada sayılan sorumlulukların reddi ve sınırlanması devam edecektir.

 8. Değişiklikler

RadyoRutin, işbu Kullanım Şartları'nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, yeni Kullanım Şartları'nın "www.radyorutin.com" sitesine eklenmesiyle birlikte derhal geçerlilik kazanır.

Bu anlaşma, T.C. yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde söz konusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

GİZLİLİK POLİTİKASI

 

1.RadyoRutin gizlilik haklarınıza önem verdiği için, aşağıda belirtilen şu ilkelere uyar:

RadyoRutin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("6698 Sayılı Kanun") ve ilgili mevzuattan doğan yasal yükümlülüğü çerçevesinde, kullanıcılarının kişisel bilgi ve verilerini ("Kişisel Veri") yarışma, promosyon, toplu newslatter, müzik testi veya sair olay ve durumlar kapsamında talep edebilir. Kişisel Veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi anlamına gelir. RadyoRutin ile paylaştığınız kişisel veriler, işbu Gizlilik Haklarınız'ın kabulü ile vermiş olduğunuz açık rızanıza istinaden, RadyoRutin tarafından gerekli tedbirler alınarak işlenir ve saklanır. RadyoRutin'e tarafınızca verilen Kişisel Veri'leriniz 07 Nisan 2016 tarihli ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, yarışmalara katılım, hediye çeklerinin ve yarışma ödüllerinin gerçekleştirilmesi ile analiz yapılması ve benzeri amaçlar için işlenmesine ve söz konusu veri işleme amaçlarının gerçekleştirilmesi Şirketler Topluluğunun ilke, operasyon, süreç, hedef ve stratejilerine uygun olarak yürütülmesi ile Şirket’in hak ve menfaatleri ile itibarının korunması amacıyla gerekli görülmesi halinde bilgilendirme yapmak, yarışmalarda,anketlerde kullanılabilir ve radyorutin.com'un yeni özellikleri, hizmetleri ya da ürünleri hakkında size zaman zaman bilgi ve belge gönderilebilir. Kişisel Verilerinizin yalnızca veri işleme amacının gerektirdiği, ödül ve yarışmalara ilişkin kazanılan ödülleri yerine getirme ve/veya arşivleme amacı ve sunulan hizmetin gerektirdiği durumlar dahil Şirket ve iştiraklerinin ilke, operasyon, süreç, hedef ve stratejilerinin aktarılmasını gerektirdiği tüm durumlarda üçüncü kişi iş ortakları, hizmet / destek / danışmanlık alınan ya da işbirliği yapılan ya da proje / program / finansman ortağı olunan kamu / özel kurum ve kuruluşlar / şirketler, tedarikçiler, tüm Şirket. iştiraklerinin ortakları, şirket yetkilileri, bankalar, fonlar, şirketler ve sair üçüncü kişi ya da kuruluşlar ile paylaşılmasına; (i) kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme, (ii) kişisel verileri işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep etme, (iii) kişisel verilerinin işleme amacını ve verilerinin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, (iv) kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme ve (v) kişisel verileri eksik ya da yanlış işlenmişse bunların düzeltilmesini isteme ve bunun kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme ve (vi) kişisel verilerinin Kanun’a aykırı işlenmesi sebebiyle zarara uğraması durumunda tazminat talep etme haklarını saklı tutmak kaydıyla, açık şekilde rıza verdiğini kabul ve beyan etmektedir.İşbu Gizlilik Haklarınız ile 6698 Sayılı Kanun kapsamında kişisel verilerinizin toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, yurtiçine ve yurtdışına aktarımına izin verirsiniz. Paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, RadyoRutin ve tüm iştirakleri, bağlı ortaklıkları ile, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflarla paylaşılabilecek olup, bu paylaşıma açık rızanızı vermektesiniz.

Bilgisayarınızın Web tarayıcı yazılımının (browser) dosyalarının içine 'cookie' adında bir metin dosyası yerleştirilebilir. Cookie'nin kendisi, hakkınızda Kişisel Bilgi içermese de, Site'nin tarafınızdan nasıl kullanıldığı hakkında bilgilerle, Site'ye bilerek ve özellikle verdiğiniz bilgilerin, Site tarafından ilişkilendirilmesini olanaklı kılar.

Eğer 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair düzenlemeler çerçevesinde, işlenen kişisel verilerinizin neler olduğu, işletme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığı konuları hakkında bilgi almak, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek ve güncellemek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesi yönünde talepte bulunmak ister veya Site'nin bu ilkelere uymadığını düşünürseniz, info@radyorutin.com adresinden elektronik posta ile, +90 850 304 4375  numarasından telefon ile ulaşabilir ve bilgi verebilirsiniz.

Bu durumlarda sorunun çözülmesi veya tarafınıza gerekli bilginin verilmesi için ticari açıdan tüm çaba 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair mevzuat çerçevesinde RadyoRutin tarafından sarf edilir.

2.Kişisel Verilerin silinmesi, yok edilmesi, anonim hale getirilmesi

RadyoRutin ile paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, işlenmiş olmasına rağmen, 6698 Sayılı Kanun kapsamında işlenmesini gerektiren sebep ve amaçların ortadan kalkması halinde resen veya talebiniz üzerine RadyoRutin tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

 3.Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı

RadyoRutin, üyelik, kullanım ve sair yollarla tarafınızca paylaşılan kişisel verilerinizi , güvenliğiniz ve RadyoRutin'in yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla, örnek olarak sayılmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere suçla mücadele, devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi ve benzeri durumlarda yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilir.

4. İzinsiz kullanım hallerinde ihbar ve bildirim

Telif hakları hususunda yapılacak izinsiz kullanım ile ilgili ihbar ve bildirimler info@radyorutin.com adresine yapılabilir. İhbar ve bildirimler karşısında RadyoRutin derhal söz konusu ihbarları değerlendirip araştırır ve gerekli gördüğü her türlü tedbiri alır ve işlemleri başlatır.

5.Uygulanacak hukuk

İşbu web sitesi (işbu web sitesi üzerinden link verilen üçüncü kişilere ait web siteleri hariç) RadyoRutin tarafından kontrol ve idare edilmektedir. İşbu web sitesine erişim sağlamanız veya web sitesini kullanmanız halinde web sitesinin içeriği ile ilgili ve sizin erişim ve kullanımınızla ilgili hususlarda çıkacak sorunların çözümünde uygulanacak hukuk Türk Hukuku olup, İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkili kılınmıştır.

 6.Değişiklikler

RadyoRutin, işbu Gizlilik Hakları'nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, yeni Gizlilik Hakları'nın "www.radyorutin.com" sitesine eklenmesiyle birlikte derhal geçerlilik kazanır.

 Bu anlaşma, T.C. yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde söz konusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz için Cookie kullanıyoruz. Cookie kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından engelleyebilir ya da silebilirsiniz.